Nieuwsbericht

Prijzen op Open NK Shinkyokushin 2 februari 2014

Op 2 februari hebben Joyce, Antoine, Steven en Shoukri gevochten op het Open NK Shinkyokushin in Gorredijk. Onze vechters hebben hier goede resultaten behaald!

Joyce heeft de tweede plaats behaald in de categorie junioren -70kg. Een hele knappe prestatie want Joyce zou eigenlijk in de poule -60kg vechten. Antoine heeft eveneens de tweede plaats behaald in de categorie -60kg en heeft net als Joyce pittige tegenstanders ontmoet. Shoukri en Steven hebben beide gevochten in een internationale poule senioren -80kg. Ook in deze poule was het niveau hoog. Shoukri werd helaas in de eerste ronde uitgeschakeld door een zeer sterke Zweedse tegenstander die uiteindelijk de tweede plaats behaalde. Steven kwam in de halve finale ook deze Zweedse tegenstander tegen en moest ondanks de zeer overtuigende voorrondes hierin ook zijn meerdere erkennen.

Kortom, een prima prestatie van onze vechters. Osu!

 

joyceII       AntoineII