Nieuwsbericht

Topresultaten voor BKTT op Mushashi Cup

Zaterdag 20 juni is Musashi jubileum cup in Raamsdonksveer gehouden. In de volle Koloszaal streden 15 jeugdleden voor de overwinning. Het niveau was hoog en er werd van tijd tot tijd hard gestreden voor de overwinning. Een aantal partijen, waaronder die van Steven, Bram en Mustafa, waren zogenaamde matchpartijen (1 tegenstander, 2 rondes vechten). De overige partijen werden in een poule afgewerkt waardoor men meerdere partijen tijdens het toernooi kon vechten. Dit is is super omdat je met dit systeem wat meer vechtervaring kan opdoen ook al heb je bv. de eerste partij verloren.

Kampioen zijn geworden: Freekie Hendriks, Michael Mocci, Ewan Spit, Tychro Becks, Delano ter Heerdt, Mustafa Özcimen
6 tweede plaatsen voor Fabio Schrijver, Christiaan ten Have, Jamaico Vranken, Quinten Becks, Bram Kuipers, Steven van den Broek,
Last but nog least een prachtige derde plaats voor Yens Verbeek en Deven Hannink,

BKTT feliciteert iedereen met deze mooie resultaten! Osu