Nieuwsbericht

Examens en sponsoractie verplaatst naar 23 augustus!

Beste leden, ouders en verzorgers

Vanwege de extreme temperaturen die voor 4 juli a.s. zijn voorspeld heeft het bestuur besloten de examens te cancelen en te verplaatsen naar 23 augustus! De voorspelling geven aan dat de temperaturen in de dojo boven de 40 graden gaan komen en dat is niet verantwoord. De gezondheid en veiligheid van onze leden gaat boven alles.

Het programma op 23 augustus is gelijk aan die van 4 juli en we starten de dag om 9.00 uur met de examens voor de jeugd.

Jeugd t/m 12 (groep van 18:00 uur): 09:00 – 11:00 uur
Sponsoractie: 12:00 – 13:00 uur
Junioren en Senioren: 13:00 – 15:30 uur

Ondanks de vakantieperiode willen we de examenkandidaten vraag zich zo goed als mogelijk voor te bereiden op de examens. Op de site onder de sectie links vind je een overzicht van exameneisen met daarbij uitleg over kihon en kata.

Woensdag 1 juli is de laatste les van het seizoen, mochten we je dan niet zien dan wensen wij jullie namens het bestuur en lesgevend kader alvast een hele fijne vakantie!